Vi inviterer til kundekveld om livssparing med stand-up. Alle våre kunder og potensielle nye kunder er velkommen til å melde seg på. Kundekvelden er gratis.

Denne kvelden retter vi fokuset mot livssparing og de mulighetene langsiktig sparing gir. Vi får besøk av Eika Kapitalforvaltning som skal fortelle oss om hvordan din livssparing kan gi deg muligheter til å realisere dine drømmer. De vil også gi oss informasjon om Aksjesparekonto som kommer til høsten, og hvordan dette vil gjøre sparing enklere for folk flest.

Cecilie Steinmann Neess eller «Cess» kjenner kanskje mange igjen fra tv-programmer som «Løvebakken» på NRK, «Brille» og «Klovn til kaffen» på TVNorge og «Kollektivet» på TV2.  Hun kommer for å sette oss i den rette stemningen med sitt sprudlende vesen og morsomme kroppsspråk. Cess elsker å leke seg med dialekter, språk og personlige problemer. Vi håper hun gir dere en livsforlengende latter!

Kundekveld holdes i Namsos mandag 18. september og i Steinkjer tirsdag 19. september. Vi har 100 ledige plasser på hver kundekveld. Meld deg på den kvelden som passer best for deg.


Påmeldingslink Namsos:

Påmeldingslink Steinkjer: https://ext.mnm.as/s/3164/10635

Du får du en velkomst e-post som bekrefter din påmelding.

Program

Kl. 18.30     Lokalene åpner - Servering av fingermat.
Kl. 19.00     Banksjef Jon Håvard Solum ønsker velkommen.
Kl. 19.10     Eika Kapitalforvaltning - Livssparing og Aksjesparekonto
Kl. 19.40     Pause
Kl. 19.50     Stand-up med Cecilie Steinmann Neess
Kl. 20.30     Slutt                         

Oppmøtested Namsos: Ullvaren Café, mandag 18. september.

Oppmøtested Steinkjer: Dampsaga Kulturhus - "Høvel`n", tirsdag 19. september.Folk på restaurant. Foto.