Grong Sparebank er en selvstendig bank med hovedkontor i Grong. Vi har 56 dyktige medarbeidere som hver dag er med og utvikler banken til nye høyder. Grong Sparebank er en av eierne i Eika Gruppen og totalleverandør av egne produkter som bl.a. forsikring, sparing, pensjon og leasing i tillegg til ordinære banktjenester. Grong Sparebank har kontorer i Grong, Namsos, Steinkjer, Rørvik og Mosjøen. Banken har markedsområde fra Verdal i sør til Helgeland i nord. Vår visjon er at Grong Sparebank skal utgjøre en forskjell, og skal være en viktig utviklingsaktør for næringsliv og lokalsamfunn i kjernemarkedet vårt. Grong Sparebank skal være regionens beste hovedbank for alle som ønsker personlig rådgivning i samspill med en smart digital hverdagsbank. 

 

 

TRAINEE KUNDESERVICE

 

Er du nettopp ferdig utdannet eller vil du prøve en annen karriere? Eller kanskje jobber du allerede innenfor kundeservice og salg?

 

Grong Sparebank søker etter trainee i avdeling for kundeservice i Grong, og ser etter deg som er interessert i en variert arbeidshverdag sammen med vårt dyktige team. Kunden skal alltid stå i sentrum, så vår trainee må være løsningsorientert og kunne gi av seg selv. Om du i tillegg er ansvarsfull, nysgjerrig, omgjengelig og evner å jobbe selvstendig høres du ut som en person vi gjerne ønsker oss inn i teamet. En utdannelse innenfor økonomi, salg/service eller kontorfag kan du gjerne ha, men personlige egenskaper er vel så viktige som formell utdanning i denne rollen.

 

De viktigste oppgavene vil være å yte kundeservice til våre kunder som tar kontakt via telefon, e-post, sosiale medier og personlig oppmøte. Veiledning til kunder innen fagområdet hverdagsøkonomi og våre digitale løsninger. Interne produksjonsoppgaver og støttefunksjon innen fagområdet. Ha et ønske om å gi alle kunder som er i kontakt med oss en god opplevelse og noe mer enn forventet. 

 

Vår nye trainee vil få en arbeidsavtale på 2 år, med mulighet for fast ansettelse. Arbeidssted er ved hovedkontoret i Grong. 

 

Dersom du har spørsmål om stillingen kan du gjerne ta kontakt med avdelingsleder Ann Jeanett Klinkenberg på tlf 97728625 eller e-post: ajk@grong-sparebank.no. Søknad på stillingen sendes på e-post: ajk@grong-sparebank.no senest 9. desember 2019. 

 

Alle henvendelser behandles konfidensielt.