Gründer i magen?

Her finner du informasjon, tips og råd for deg som ivrer etter å starte noe for deg selv eller er interessert i entreprenørskap.

Vi heier på gründere

Grong Sparebank er en lokal bank - som ønsker å hjelpe lokale gründere med å nå sine drømmer. Vi har hjulpet flere bedrifter i oppstartsfasen, og vi er spent på hvilke gode ideer som venter der ute.

Dersom du har en godt utarbeidet forretningsidé er du velkommen til en kaffekopp med en av våre bedriftsrådgivere. Her er det høyt under taket.

Vi har samlet linker som kan være nyttig dersom du brygger på en god idé. Er du i oppstarten av dine gründerdrømmer anbefaler vi at du tar kontakt med en Næringshage i ditt distrikt. Innovasjon Norge og Ungt Entreprenørskap er aktuelle aktører å ta kontakt med. I tillegg finner du det meste av skjema som du trenger på lenken til Skatteetaten.
Del din forretningsidé med meg:
Per Eivind Aas Musum,              Kunderådgiver Bedrift / Landbruk
Telefon: 95 12 57 15

Starte egen bedrift?

Hva kan vi hjelpe deg med når du skal starte egen bedrift? Vi gir deg råd og veiledning i prosessen. Lokalbanken ønsker å utgjøre en forskjell for deg som er bedriftskunde.

Vi kjenner mange som har fått utmerket hjelp fra Innovasjon Norge. De er heller ikke så toskått å ha med på laget.
Skjemaveldet kan du få en oversikt over på Skatteetatens sider om å drive og starte egen bedrift.

Elevbedrift

Har dere nå fått muligheten til være med å starte egen bedrift - en elevbedrift?
Skal dere nå ta fatt på arbeidet med å etablere, drive og avvikle deres egen bedrift i løpet av ett skoleår, og skal drive en virkelig bedrift med virkelige produkter, kunder, leverandører og penger.
Da har dere en spennende og lærerrik tid i møte.

Trenger dere i elevbedriften en konto, kort eller noen tips og råd er dere velkommen til å komme innom for en prat.