Vi heier på gründere

Grong Sparebank er en lokal bank - som ønsker å hjelpe lokale gründere med å nå sine drømmer. Vi har hjulpet flere bedrifter i oppstartsfasen, og vi er spent på hvilke gode ideer som venter der ute.

Dersom du har en godt utarbeidet forretningsidé er du velkommen til en kaffekopp med en av våre bedriftsrådgivere. Her er det høyt under taket.

Vi har samlet linker som kan være nyttig dersom du brygger på en god idé. Er du i oppstarten av dine gründerdrømmer anbefaler vi at du tar kontakt med en Næringshage i ditt distrikt. Innovasjon Norge og Ungt Entreprenørskap er aktuelle aktører å ta kontakt med. I tillegg finner du det meste av skjema som du trenger på lenken til Skatteetaten.

Fra idè til kundestrøm

Tove Martinsen har klart å etablere en lokal og landskjent bedrift på Østduun i Grong. Les om hvordan Tove har bygget sin suksessbedrift.

Om å fange drømmer

Hva skal til for å gjøre dømmer virkelige? Hvordan kan man leve som grûnder i Namdalen? Hvor finner man den rikitg gode ideen? Grongbedriften Traktorpikene som heier på andre gründere og oppfordrer flere til å fange sine drømmer deler her litt av sin historie.

Starte egen bedrift?

Hva kan vi hjelpe deg med når du skal starte egen bedrift? Vi gir deg råd og veiledning i prosessen. Lokalbanken ønsker å utgjøre en forskjell for deg som er bedriftskunde.