Kort og konto

Som Ung voksen 18 - 34 år betaler du ingen gebyr på ordinær bruk av bankkort, uttak i minibank eller betalinger i mobil- og nettbank. Det koster ingenting å ha eller opprette kontoer.

Alle bankkort har Visa med kontaktløs betaling -det gjør det mulig å betale for beløp under 200 kroner, uten å sette inn kort og taste kode.

Med Mobilbanken kan du sjekke saldo, betale regninger, ha oversikt over dine kredittkort, kjøpe forsikringer og mye mer.

Hvorfor velge oss?

Vi er banken med det store hjertet og fornøyde kunder. Vi ønsker å være med deg hele livet og være en støttespiller for små og store økonomiske valg.

Bil for første gang?

Hos oss får ungdom en ekstra gunstig bilforsikring. Vi gir deg 50 % startbonus på bilforsikringen første gang du forsikrer din private bil hos oss.

En annen fordel du som ungdom får hos oss er at vi tilbakebetaler 
5.000 kroner dersom du har kjøpt bilforsikring før fylte 23 år hos oss, og kjører skadefritt i 5 år. 

Bolig

Å kjøpe bolig er den største investeringen du gjør i livet ditt. Våre nyttige tips og råd kan hjelpe deg å realisere boligdrømmen.

18 år og myndig

Den dagen du fyller 18 er du plutselig i førersetet når det gjelder din egen økonomi. Vi er her for å hjelpe deg til å forstå hva det betyr.

Flytte til egen bolig

Ut av barndomshjemmet og inn i noe eget? Du tar et steg inn i voksenlivet, og nye utfordringer. Men vi er her for å hjelpe deg.

Studere

Som student får du nye venner og erfaringer, og ikke minst en ny økonomi. Vi hjelper deg å planlegge økonomien, så du kan yte maks i studietiden.

Begynne å jobbe

Nyutdannet, og ut i første jobb? Pengene strømmer inn? Få våre gode råd for å håndtere den nye økonomiske hverdagen.