Inspirasjonsdager 2018

- For små og mellomstore bedrifter på Kulturhuset Kuben i Grong.

Velkommen til Inspirasjonsdager

 - for små og mellomstore bedrifter. På Kulturhuset Kuben 14. - 15. februar 2018 i Grong. Vi er glade for å kunne tilby spennende og inspirerende dager sammen med lokalt næringsliv og kjente foredragsholdere.

Spennende program

Se det komplette programmet for Inspirasjonsdager 14. - 15. februar 2018.

Tjukken & Lillemor

Vi er så heldige å få besøk av Truls Svendsen og Cecilie Skog, som blant annet er kjent fra TV2-serien "Tjukken & Lillemor".

Vi starter Inspirasjonsdagene med "Ut på tur vorspiel" og Truls Svendsen onsdag 14. februar kl 19.00 på Kulturhuset Kuben.

Cecilie Skog gir oss en fin avrunding på Inspirasjonsdagene torsdag 15. februar med sitt foredrag "Realisere sine drømmer".

 

Inspirerende foredragsholdere

Vi er stolte av å kunne by på inspirerende foredragsholdere som skal ta oss igjennom dagen på Kuben Kulturhus. Sigmund Kveli skal være konferansier og titulerer seg gjerne som Sigmunderholder, Kvelirulant eller Selvstendig dagdrivende.

Lokalt næringsliv er godt representert under Inspirasjonsdagene. Svein Nordbakk fra Namsen Auto AS, som er landets største på caravan med ei omsetning på nesten en halv milliard kroner, skal gi oss hele historien fra "A til ....." . Tove Martinsen våknet en dag og tenkte "jeg skal bli størst på garn" - hør hvordan hun fikk etablert Strikkeburet, som i dag er Norges beste garnbutikk. Hans Erik Svepstad har bred erfaring som næringsdrivende og eier i dag busscharter.no AS, som driver busstransport i hele Europa fra et lite kontor i Kirkegata på Levanger.

Det kommer også noen som har litt lengre reisevei til Grong. Jan Andreassen er sjefsøkonom i Eika Gruppen og har lang erfaring med markoøkonomi fra inn- og utland. Han bryter dette ned for oss, og er morsom og engasjerende å lytte til. Emma Tryti trigges av tanken på å optimalisere enhver løsning og tar oss med inn i fremtiden med Vipps. Hun er direktør for Vipps`partnerskap som har ansvaret for selskapets satsning på Vipps faktura.

 

Inspirerende foredragsholdere