Hvorfor bør du velge oss?

Vi er banken med det store hjertet og fornøyde kunder. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi ønsker å være med deg hele livet og være en støttespiller for små og store økonomiske valg. Vi hjelper deg å realisere dine planer og mål. Våre dyktige rådgivere har lokalkunnskap og kan tilby personlig økonomisk rådgivning.
  • Personlig rådgivning
  • Alle produkter du trenger
  • Brukervennlig mobil- og nettbank
  • En bank der du bor
Ja, jeg vil bli kunde (krever BankID)

Bli kunde og opprett konto med BankID:

Hva kan du forvente av oss?

Tilgjengelig: Vi skal være tilgjengelig for våre kunder. Du har en personlig rådgiver som du kan kontakte når behovet oppstår. Vi har et kundesenter som du kan kontakte på telefon frem til kl 23.00 hver eneste dag.

Ordentlig:
Vi er ryddige og holder det vi lover. Som kunde skal du være trygge på de rådene vi gir.

Offensiv: Vi skal henge med i tiden. På hjemmesiden og i mobilbanken finner du mange digitale løsninger som du kan benytte deg av.

Dyktig: Lokale kunderådgivere kjenner til deg og ditt lokalmiljø. Vi har en unik kompetanse, og som kunde skal du enkelt få tilgang til denne.

De mest fornøyde bankkundene!

Norsk kundebarometer måler kundenes tilfredshet med banken hvert år. Også i 2018 var kundetilfredsheten høy, og for tiende året på rad hadde Grong Sparebank de mest fornøyde bankkundene i vårt markedsområde.

Åpningstider, adresser og telefonnummer

Kontakt oss

Vennligst fyll ut navn
Vennligst legg igjen en beskjed
Vennligst skriv inn et gyldig telefonnummer
Vennligst skriv inn et gyldig e-postadresse