Hopp til innholdet
Gruppebilde Mo i Rana
Nyhet

Grong Sparebank åpner nytt avdelingskontor i Mo i Rana

Grong Sparebank er stolte av å kunngjøre åpningen av et nytt avdelingskontor i Mo i Rana. Dette markerer en viktig milepæl i bankens strategi for å styrke sin tilstedeværelse og satsing i regionen. Avdelingsbanksjef er allerede tilsatt og banken har planer om flere ansettelser raskt.

Stig Magne Øie, tidligere daglig leder i Rede Eiendom, vil lede det nye kontoret. Øie bringer med seg en omfattende erfaring og lokalkunnskap som vil være uvurderlig for videre vekst og utvikling i området. I tillegg skal det bygges opp et kontor med dyktige rådgivere for å sikre at våre kunder får den kundeservicen som Grong Sparebank er kjent for.

Banksjef i Grong Sparebank, Jon Håvard Solum, uttrykker stor tilfredshet med ansettelsen av Øie:

-Vi er svært glade for å ha Stig Magne Øie med på laget. Hans erfaring og innsikt vil styrke vår posisjon i Mo i Rana og bidra til å tilby enda bedre tjenester til våre kunder.

Banksjef for privatmarked, Kårhild Hallager Berg og nyansatt avdelingsbanksjef Stig Magne Øie

Samlokalisering og felles satsing med viktige lokale aktører

Det nye avdelingskontoret vil være lokalisert sammen med Helgeland Boligbyggelag, selskapene har inngått samarbeidsavtale. 
Daglig leder i Helgeland Boligbyggerlag, Morten Sæterhaug er godt fornøyd med avtalen:

-Dette gir gode muligheter for begge parter, da vi blir en del av et større arbeidsmiljø med mye dyktig kompetanse. Vi anser at dette vil være til det beste for kundene og regionen.

Partene er i fellesskap enige om at det er viktig å øke konkurransekraften i regionen og ved å samarbeide tettere som region vil utviklingskraften bli større. Banken har i dag en godt etablert avdeling i Mosjøen og opplever at det fortsatt finnes mange muligheter til å ta ut potensialet i det å ha et felles bo – og arbeidsmarked. 

Banken håper å åpne det nye avdelingskontoret for fullt i løpet av året. Avdelingen vil tilby et bredt spekter av banktjenester, inkludert lån, sparing, forsikring og rådgivning. Ved å samlokalisere skapes det et nytt stort arbeidsfellesskap der det også kan tilbys megling, boligbygging, boligforvaltning og regnskap i samme hus:

-Som en lokal sparebank er vi opptatt av å gi tilbake til lokalsamfunnet, og vi ser frem til å betjene våre kunder i Mo i Rana og bidra til lokal vekst og utvikling, avslutter Solum. 

For mer informasjon, vennligst kontakt: Jon Håvard Solum, administrerende banksjef i Grong Sparebank

Telefon: 99 56 45 01

E-post: jhs@grong-sparebank.no