Lag deg en god sommer

Lag deg en god sommer

Sommer og ferien nærmer seg – og i år er den kanskje mer etterlengtet enn vanlig. Fortsett reisen fra i fjor og benytt anledningen til å se mer av vårt vakre land. Vi har gode produkter, løsninger og tips - enten du skal på farten eller være hjemme. Lag en god og minnerik sommer for deg og dine.

Gode tips før sommerferien

Kos deg med litt hjernetrim og vinn premier

Jente spiser is i sola

Bli med på årets sommerkonkurranse! 🍦 ☀️ 🌴

Hvor mange emojier klarer du å finne? Finn flest mulig og bli med i trekningen av 5 verdikort til en verdi av 1000 kroner - en liten bonus til feriebudsjettet.

Ta noen fornuftige valg

Dame ser på mobilen i båten

Få med deg banken i lomma

Ennå ikke lastet ned mobilbanken 📱? Det er ikke for sent å få med deg de fleste banktjenester, lett tilgjengelig, hele sommeren. Da får du full oversikt over økonomien uansett hvor du skal i ferien. Og du, nå kan du også enkelt betale regningene med fingeravtrykk- eller ansiktsgjenkjenning 👩.
Mann på telttur i fjellheimen

Ta vare på feriedrømmene

Blir det 🚘-tur til Nordkapp, campingvogntur til Sørlandet, båttur i Geirangerfjorden eller bare avslapning hjemme i hagen?
men maler hus

Oppussing i sommer 🏡?

Våre råd til deg som velger å bruke sommeren til å pusse opp huset.

mor og barn bader

Planlegg tidenes norgesferie

Må du legge om sommerplanene i år igjen? Ingen fare, du trenger ikke dra utenlands for å få en uforglemmelig sommer. Her får du tips til planlegging av norgesferien.